Tips!


Hola!
 

Valborg i morgon! Vad ska du göra på valborg? Själv ska jag först på middag och sedan får vi väl se vart dagen tar mig! Här i vår lilla stad har vi en årlig brasa som typ alla sammlas pch har det allmänt kuligt!
 
Sen var ju jag och kollade på Iron man 3 i lördags! Rekomenderar den starkt! Jag har inte sett dom första tre filmerna men den har va gudomlig! Ger den en stark 9!
 
Har tänkt göra en video där jag nämner 50 saker ni kanske inte visste om mig! Va tycker ni om det?
 
 
Fuck såg nu att texten på bilden va på kinesiska!
 
 
Old pic I like!

New stuff

 
Vart inne i staden lite och handlat lite! Köpte bland annat en sommarklänning som jag spanat in länge!
 
Hade ju match igår och därför bloggade jag inte! Matchen i helt het var väl bra! Vi spelade äntligen som ett lag. Tror inte någon var sådär as trött utan vi verkligen hjälptes åt och det gjorde att vi hade grymt kul! Dock förlorade vi med 6-0 men vi hade i alla fall kul så fuck it!
 
I stan så hittade jag lite kul grejer:
Ett par helt vanliga black pants! Från gina.
 
Hittade också en vit sommar klännning från gina den också!
 
 
Sedan så betällde jah faktiskt hem en bikini från hm för någon vecka sen!
 

hååkaaan!

Hallå bloggen! Som ni alla vet så har Justin Bieber varit i Stockholm och haft några konserter! Vet faktiskt väldigt många som har varti i både Stockholm och köpenhamn. Asså jag hade ju såklart blvit över lycklig om jag hade fått en biljett men att lägga 750 kr på en biljett tvek asså. Men det hade ju varit en dream come true att se han. Men han kommer säkert tillbaka till Sverige så det är väl bara att vänta.
 
Istället för Justin så har jag och Irma beställt biljetter till Håkan Hellström! :D Det kommer bli så sjukt kul! Och jag kan säga att dom biljetterna är betydligt billigare än Justins!
 
 

förkärlek

Har sån jävla förkärlek för shorts! Tror jag har typ 15 par! 10 st av dom är ju hemgjorda också haha! Nej men bara känslan att få ha på sig short istället för byxor får mig lixom att vilja springa runt huset ett par gånger.
 
Tycker vi kan skippa 40 dagar framåt nu så det bara är 3 dagar kvar till spanien! Åh är så taggad!
 
Kommer ihåg när det var 43 dagar kvar till fjällen! Det kommer gå så himla fort! Btw varför skrev jag himla? Är det fulaste ordet jag någonsin sätt!
 
 
Ett par av mina underbara shorts!

rings

Hallåå bloggisen! Det var längesen sist nu! Har verkligen haft fullt upp med allting det senaste så har verkligen inte hunnit blogga.
 
Har faktiskt vart lite nere det senaste också tror många har vart det! Det är väll så nu när man har sån längtan efter sommaren. Men det finns så många underbara människor som gör en glad när man är nere!
 
Åh jag har så mycket att säga men jag tänker att jag inte kan säga allt i ett inlägg så jag delar upp det lite! Gör kanske två eller tre idag och några i morgon också!
 
I alla fall så har jag sätt så många som har ringar där uppe på fingret. Vet inte om det är för små ringar eller om det är meningen att dom ska sitta där. Men i alla fall så prövade jag det idag. Fett snyggt! Lite ovant när man skriver bara haha!
 
 

Swagger ladie!

 Tjalom! På tal om ingenting skulle det inte vara fint väder denna veckan? A det har det fan inte vart iallafall! Åh jag som ska på fotbollsmatch ikväll. Ska heja lite på min broder!
 
Åh denna ständiga huvudvärk dööö! Har haft ont i huvudet hela veckan..
 
Min snälla pappi sa precis till mig att jag skulle få mina bröders moppe när jag är tillrekligt gammal! Jag tror en sån heter crossmoppe eller något sånt! Om det är det så är det en sån! (Y)
 
Lite swaggig outfit hade jag idag kände jag!
 

Plättar!

Skit kännde precis hur jag fick en jäkla humör svängning! Jag smälde igen kylskåpet så hårt jag kunde och blev skitarg så jag vill slå till något och i nästa sekund sitter jag och skrattar åt det? 
 
Åh såg precis att inlägget jag skulle ladda upp i går inte laddades upp -.-'' Men iallafall så var det då i går jag gjorde ett berg av plättar!
 
Är det bara jag som har tänkt att det finns massa kända bloggare som suger! Jag kan inte bara fatta hur dom har blivit kända? OM amna bara kollar på blogg.se topplista och trycker du på den bloggen längst upp så ser det ut som om du har kommit in i en tvåårings teckning. Hoppas verkligen ni tycker min blogg är bättre än så!
 

Klassiskt

Kör på den klassiska fot mot buss golv!

Jag ska sluta ljuga nu känner jag! Bloggningen har fan inte blivit bättre. Vet inte om den kommer bli det heller! Kommer isåfall bli lite mer mobil inlägg! Är det OK?

Sitter just nu på bussen och lyssnar på musik och tror att jag är med i en musikvideo! Livet leker, haha ha det gött alla fall!


Camp

Har inte bloggat i helgen p g a att vi hade läger med fotbollen!

Vi hade också match idag! Det gick ganska bra ändå för min första match! 0-3 blev det. Men vi kämpade på bra ändå!

Så nu blir det film med mi familia!


PAOOW

Broooschan har köpt en bergsprängare! FULLT ÖÖÖSSS! Golvet vibrerar! Ryser!



Naturligt

Jag har tänkt på att väldigt många tjejer har spikrakt hår! Och visst det är väl fint om man har det någon gång då och då. Men om man har det alltid alltså verkligen alltid så blir det till slut tråkig. Och att platta håret måste ju slita väldigt mycket. Visst jag plattar håret ibland när jag känner för det och orkar eftersom det tar ett tag att å det helt platt. Men finast tycker jag nog ändå är naturligt eller lockat!
 

Glasses

Är med Irma just nu! Vi har inte gjort så mycket idag mest tagit det lugnt! men vi hann med att åka longboard och prövat solglasögon.

Ingen läxa och ingen träning = slappa!


Detroit

Min bror köpte snapback för inte så längesen. Han köpte två stycken och jag blev helt kär i en av dom, så jag kommer att sno den lite då och då. Hoppas inte han läser det här!
Men i alla fall så kommer jag ha med den till Spanien och vara lite swag!
 
 

Five years back!

Linns as eight years old!

Chilling in the sun

Såg precis att bilderna jag skulle ladda upp i torsdag inte laddades upp så här är dom!
 
 

backwards

Roar oss på vårt eget sätt!
 
 

Ciao bella!

Lärt mig ett nytt ord på Italienska! Haha nej tror alla kan det ordet! Men iallafall så blir det en dagens otterfitter!
 

Namnam!

 
Lisa ringde och väkte mi i morse! Jag tyckte själv att det var snäll gjort för annars hade jag sovit till i natt kl 2! Nej men så jag var snällt till henne tillbaka och överaskade henne med att jag hade gjort hemma gjorda våfflor! Så när hon kom in fick hon sig en fin våffla i fejan. Kvalitè frukost!
 
 
Vi gick sedan ut för att sola lite i det "varma" vädret!

Levis

 
Mjaow och grr är nog dom fulsate orden jag någonsin hört lisa säga! Så lisa broschan asså nej!
 
Sen har jag också tänkt på att alla imiterar Zlatan med att säga "men asså vad ska man säga jag är ju Zlatan"! Jag fattar inte har han sagt så? Eller det kanske bara är jag som är lite efter men det är fult så nej.
 
Sen har vi ju också dom männsikorna som lägger så dåliga skämt när det är hellt knäpp tyst i rummet att man bara vill gå fram och bitchklapa han/hon så att han/hon lär sig en läxa, att det är bara pinsamt att lägga dåliga skämt och sen skratta åt dom själv! Men för att vara lite snel som en hest så skrattar man lite diskret efter typ tio sekunder och låtsas att man fattar men nej. Jag fattar inte!
 
POOOUUUUR SOME SUGGA ON MY! Haha tänk så fel det kan bli om man skriver den låt titlen så! Stakars My lider med dig, att def leppard inte kan stava sitt eget hem språk.
 
Sånna hära levis shorts är ju as snygga! Så jag gick till min mammi och frågade om hon hade några sådana! Jo visst det hade hon. Min mamma har allt! Utom en bra humor! Hon är en sån människa som kan knäcka sig på sina egna skämt! Men iallafall så tog jag dom shortsen och kommer nnu använda dom i sommar! Greta (min verskion av Great!) Ps det är vår sp man ska vara kritvit!
 
 
 

 

Jagäringenproffsbloggarepåvåren!

Ja vet bloggningen har varit sämst! Men nu skiter vi i det förflutna och tänker på framtiden! Nu är det lov och bloggningen kommer bli på topp! Lovar och svär.

Jag har varit duktig idag, va ute och sprang innan idag. Tänkte att jag skulle utnyttja det fina vädret! Kan ju inte säga att det blev så långt men en bit ändå!

Träffade mina fina kusiner idag också! Kvalitets tid!