Eliiite


Frost

Är sån jäkla cool frost idag! SÅ jag gick out och tog några bilder. Ikväll  är det fotbolls träning, hahah.
 
 

Workout day!

Heej bloggiiseen!Jag kommer få träningsvärk i morgon. Va ute och joggade vid tre med Kevin, i typ en halv timme 40 minuter. Sen vid 6 så var det innebandyträning, hahah. Men det är bara kul så jag gör det med nöje!



 
 
 

Sötaste

Träffade den sötaste och minsta hunden jag sett på länge. Söta lilla Luna! Ps 12 dagar kvar till fjällen :D



Dear monday


Dagen

Heej bloggiisen! Idag har jag varit och badat. Älskar att bada! Hahahh jag lärde ju mig simma under vattent före jag kunde simma över vattnet. Efter det åkte vi till farmor och hade allmänt roligt! För alla er som inte vet är min farmor as ball! Och nu ligger jag i min säng och bloggar.
 
 
Vet inte om jag tycker denna bilden är snygg eller ful, kan inte bestäma mig!

Fjällen!!

Två veckor kvar! Kan knappt vänta! Det tar ca 10 timmar upp i bil och det klarar vi! Jag åker dit med Irma och deras familj, det kommer bli grymt! Tänker två tjejer på snowboar uppe i fjällen! AWESOME
 

Fuck..

Det belv ingen middag ikväll med irma.. Mi bröther is sick and their dög is sick in his stumack.. Hahah nej min min bror har feber och deras hund har magsjuka! Så det får bli en hemma kväll med familjen! Fuck..
 
 

Städning!

Det är FREDAG och min mammi ville inte skjutsa mig till träningen om jag inte städade mitt rum! Fuck help! Nej men jag satte på sterion på full volym och så började jag helt enklet städa.
 
Före:
 
 
Efter:
 
(Y) Hahahh kanske inte så roligt inlägg..

Veckan's låt

Tänkte dra igång med veckans låt. Det betyder alltså att jag kommer varje vecka lägga upp en låt som jag tycker är grym! Den kan vara ny/gamal/lång/kort ovs. First aid kit emmylou!
 

Floorball

Hejj bloggiseen! Som ni vet så har ju lisa slutat, eller tat en paus :(( Men jag ska försöka mitt bästa för att göra bloggen lika bra ändå! Idag har jag haft fullt upp, det började med att jag och min moster och lille kusin gick och åt på en china/thai resturang kommer gifta mig med en kines! Maten där var gryymt god! Sen vid 6.5 fem kom mamma och då kollade vi lite på resor ovs. Sen drog vi hem och lisa frågar mig om jag vill på match. Så jag hade typ 10 minuter på mig. Men iaf så sög matchen jag och victor gick efter första perioden och då stog det 1-10 :(( Så jag antar att dom förlorade!
 

Hej och Hejdå

Hej alla gulliga läsar jag tänkte berätta en sak! Att jag inte tänker fortsätta blogga på denna bloggen! 
Från början var det ju Linns egna blogg och så tänkte vi att det var en kul grej att blogga ihop så jag hoppade in! 
Men nu känner jag att jag behöver en paus från bloggande och att jag inte har tid att blogg. Och sen så kommer jag inte på något att blogga om! 
Jag vill även tacka för alla fina kommentarer som jag fått! Taaack!  
Linn sköter detta bättre än mig så forsätt läs den och så hörs vi kanske någon gång här eller på en annan blogg! 
kommer sakna er :*
xoxo Stora L 
 
 
  
 
 
 
 

Militär

Skjortan jag köpte igår är från gina! Gillar engentligen inte att köpa kläder på gina, för köper man något så ser man 20 andra som har det. Men i denna stund orkar jag inte bry mig. Skjortan är svart och har två militär märken på armana det ena märker syns inte lika bra som det andra. Men den är så sjuuuukt snygg!
 
 
// lilla L

In stan

Idag var jag och Irma i stan 👍 vi shoppa lite och åt lite mat. Jag shoppa en skjorta som jag visar senare!



https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5123887be087c308208c8e3e.jpg" class="image">


Härlig start på lovet!

Hej godingar!
Jag känner att jag snart dör! näsan rinner ögonen är svullna och huvudet dunkar! 
Men jag hade grymt kul igår med mina bästisar! 
 
Vi käka gott hade go musik och jävla massa skratt! :D 
 
 
 
 
dagen efter ba la bra! jag mår asbra!  
 
 
älskar er! 
 

 

grey hoddie

Heej bloggissen! Igår hade vi tjejkväll, det var jag lisa, frida och bella! Grymt kul var det! Vi åt gott och spelade picnik tror jag det hette, hahah jag vet inte vad det hette. Aja skitsamma. I allafall så hade vi jättekul så det är ju bra, lisa kommer blogga mer om det ikväll!
 
 
Veckans låt: Skinny love med birdy Love it!

Städning på G

Godmorgon! Håller på att städa undervåningen! häärligt! 
Halsen är mycket bättre så det är ju ett plus! 
Ska snart åka och handla tills ikväll då jag och Linn ska ha bästavän mys hemma hos mig! 
 
Bloggar mer sen! kanske ett video inlägg senare med Linn också! Men nu ska jag duscha! 
 
 
tryck på bilden för att komma till henns blogg! :*
Jag och wilma är sjuuka och galet snygga! 
 
// big L 
 
 

Svar on un question

 
Svar: Pierca mig nej tack! Tatuera mig ja tack! Alltså piercing på mig skulle nog inte passa i såfall navelpiercing, men nej. Alltså det hade varit snygg så men jag tycker det är finare utan! Det passar på vissa bara inte mig. Däremot tycker jag tatuering är sjukt snygg kommer tatuera mig så fort jag får! Men ingen stor, en liten fin text eller ett fint motiv!
 
// lilla L

Ny in köpt

Heej bloggisseen! Idag va jag, André, Rebecka, Kevin och min far i staden. Först av allt gick jag och Kevin och shoppa lite och vi gick ju självklart till favvo affären Carlings! :DD Hittade en t-shirt och ett linne, sen gick vi till farmor och fika lite semla! Och nu ligger jag i soffan med huvudärk.. fuck.
 

Låång fredag

Heej bloggiiisen! Idag är det fredag och dan till lovet. Jag kom hem och fick laga mat direkt för att åka 40 minuter senare till träning. Träningen va grymt kul! Men jag är fortfarande hostig!!! FUCK! Nu blire familjemys!
 

Vem behöver en pojkvän när man har en bästavän?

Glad alla ❤s-dag allihopa!

Idag har jag åkt skridskor med skolan och jag älskar att åka skridskor så det var jättemysigt. Efter vi åkt fick vi sluta så det var gött! 
Imorgon är det fredag och sen lov! kan inte fatta hur fort det har gått! :o 
 
hoppas alla får/har haft en kanon alla ❤-dag! 
 
 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

 

 

 

Sexig mama!

hahaha detta är riktiga män! :D
 

smoothie ♥

Hellu! Kom nyss hem har la hängt med några goingar! 

Idag har jag varit i skolan och det var sista dagen för min gravida mattelärare! Hennes humörsvängingar har la varit sådär och vi älskar inte varanda precis men jag kommer ändå sakna henne! Fler dåliga nyheter är att min älskade solärare kommer tillbaka efter att varit sjukskriven i typ 2 veckor... SUG! 

Imorgon ska våra skola åka skridskor och jag älsakr det så jag är sjukt taggad! Min skridskor är nyslipade så det känns fett allså! :) 
Idag har jag och Linn varit hemma hos mig och hängt lite vi gjorde pyttipanna och till efterrätt smoothie! 
Den blev skit god! 
 
 
 
lekte lite på bilden i skolan med! ;) 
 

Secondhand

 
Köpte lite grejer i går på secondhand med irma. Inte så mycket men lite små plock. Andgående att köpa på secondhand finns det personer som tycker det är äckligt eller någon som uber dum andledning, men visst ni får väll tycka det. Men, va? Man kan väl tvätta sakerna eller kläderna innan man använder dom?
I allafall så köpte jag två skärp ett guldigt och och silvrigt.
 
Det guldiga skärpet:
 
 
Ett par glasögon, ska byta glaset och sätta dit antingen min styrka eller så får dom bli solglasögon:
 
En röd plånbok:
 
 
Och en guldig lampstake:
 
 
// lilla L

At Irma's place

Hej bloggeeen! Just nu är jag hos Irma hon kollar på pretty little liars och jag bloggar, hahah. Vid fyra tänkte vi gå till secondhand och kolla lite grejer! Letar inte efter något speciellt men ibaland har man turen att hitta något!
 
 

Sötttiiiiss!

Queen nr 2

Som ni alla vet så har beyonce konser här i sverige och biljetterna släpptes ju idag. Visst det hade ju varit grymt att se henne men min högsta önskan är ju att se rihanna. Tänker att se henne det är ju lixom dream com true! Hahah. Men till alla er som har fått biljetter grattis, det kommer bli grymt!
 
 
// lilla L

Japp japp!

Japp japp, jag köpte militärgröna byxor med hängslen. Själv tycker jag dom är skit snygga! Och jag har fått någon fin kommentar av någon. Jag köpte dom på chelsea i göteborg. Idag var det lung i skolan inget speciellt. Ikväll var det utomhus träning med fotbollen men jag kan inte vara med för jag har fortfarande hostan kvar sen förkyldningen, så jag kan knappt gå upp frö trappan utan att hosta till jag blir blå i anskitet! Fuck jag som är så sugen på träna speciellt fotbollen som jag har saknat så jag spricker! Men nästa vecka så, då kommer jag. Det belv en dagens på samma gång.
 
 
// lilla L

leker modell

Heej bloooggen! Idag är det söndag och jag har inte gjort ett skit! Jag vaknade kl 8 i morse för jag har ju gt varje helg så jag måste upp så tidigt för att komma hem så tidigt som mögligt för att sen gå och lägga sig igen. Men idag blev det inte så, jag kunde inte somna.. Så jag gick och la mig i badkaret ist men det var för vart så jag fick panik och gick upp och kollade tv ist. Och nu har jag ont i huvet för att jag är så trött. Men iaf så lekte jag modell lite innan, hahah!
 
 
// lilla L

skjorta kavaj och röda byxor!

Hellu! 

Ja cupen gick la sådär! Lite oflyt men det var första cupen inomhus så det var okej. 
Efter cupen som var slut gasnka tidigt så åkte vi till gekås och där fick jag la köpt någe saker! 
 
1. ett par rööda byxor och en t-shirt
2. en bh. 
3. 3 par trooosor!  
4. ett nagelack 
5. två par örhängen 
6. ett nattlinn 
 
Var ganska trött efter cupen så somnade i bilden! nu är jag pigg som en pigg tjej! Och ikväll blir det festligheter! 
 
 

Mina framtida män!

Åhh jag smälter!
 
 
danny saucedo
 
 
Channing tatum!
 
// lilla L

Dagen

 
Heej bloggiseen! Idag var jag min mor och Hanna i Göteborg. Vi skulle till modellink och jag skulle dit och ta några foton bara och skriva en ansökan. Men före det åt vi på macdonalds :D Och sen gick vi till modellink, och sen gick vi och kolla lite i i affärer och jag hitta en skit snygg grej som ni får se sen! Sen när vi shoppat lite så tog vi tåget hem!
 
 
// lilla L

Bästavän!

Heeej alla! det är fredag igen! helt sjukt hur fort veckan gått! Känns som att det var igår jag klagade över att det var måndag igen. 

En och en halvs timme varje fredag suger om jag ska vara ärlig! Idag skulle vi tillverka en egen katong! Min blev ju grym! eller? Annars har även denna dag gått lika fort som dom andra! 
Ikväll bler en lugn kväll för imorgon ska jag spela inomhus cup i fotboll!! Jag var egentligen reserv, men Claudia är sjuk så jag tog hennes plast! och jag är taggade till tusen! dock samlas vi tjugo över åtta och det känns la sådär! 

Cupen är klar ganska tidigt så efteråt drar sig familjen LinderKrookBroberg till gekås en snabbis! 

 
Den blev vääääldigt fin. 
 
 
Victor bästavän älskar dig! 

 .  ★  ★ ° ☾ ☆ ¸. ¸  ★  :.  . • ○ ° ★  .  * . .

  ¸ .   °  ¸. * ● ¸ .    ° ☾ °  ¸. ● ¸ .  ★ ° :.


Instagramii



@linngemrud

Lite sjuk...

Äntligen är Linn tillbaka i skolan! Hon har varit sjuk i hundra år! 

Just nu känne jag att jag håller på att bli sjuk. Fan med.. Aja idag har varit en lite tråkig dag som alla dom andra! ända skillnade är att det än en dag närmnare fredag! Tummen upp för det! som alltid! :) 

Intrenet cpar överallt! Hos pappa hos mamma och i skolan! Märker vilka jävla bönder vi är.. ååååh SUG! 
Som vanligt är jag lite trött som alltid och eftersom jag känner mig halvsjuk så kommer jag snart att krypa ner i sängen! 



Hår


Heej tänkte frågar er vilket ni tycker passar bäst på mig! Om ni tycker naturligt:
 
 
eller rakt:
 
 
 
Eller ponnytail:
 
 
RÖSTA :D
 
// lilla L
 

mini cola

hejjj "bloggisen". Medans alla andra tränar så ligger jag i sängen och dricker mini cola och läser Frida! (Y)
 

Seriesegrare

Min goa killar är la såklart seriesegrare i innebandy med! 

Idag har jag varit i skulan och det har la varit lugnt! Våran nya mattelärar kom och hälsa på idag och hon verkar la snäll... Sen så gick jag hem och somnade lite framför tv:en och åt lite pyttipanna! 
Sen vid sju var det match! 

ojaaa det var en mycket intressant och jag har lärt mig så mycket! 

  
 
Mina fina!
 
 
 
 

collage


Still sick

Fan fortfarande sjuk.. Och mitt i allt detta så är det nationellaprov i morgon i skolan. Åhhh någon kom och rädda mig från denna sjukdomen snabbt.. Jajaj får la gå till skolan i morgon och göra dom jävla proven! Allt som hjälper nu är te och en bra film och såklar maise sockar :D
 
// lilla L
 

Ny vecka !

Dear mondy i hate you! 
 
Ja då var det la mångad igen. Veckorna går snabbt men helgen går helt sjukt snabbt! 
Snart är det ju lov med! Så det kanns ju ändå lite bra! 
Måndag är ändå ganska skön, börjar med att läsa i typ en timme.. Ingen no ingen matte förhopningsvis är min so lärare sjuk än så det kan ju inte bli bättre! 
nu ska jag borsta mina tänder 
Puss 

dear summer

Kära kära sommar nu tycker jag det är ett ypperligt bra tillfälle för dig att komma! Jag behöver lite värme i kroppen! Jag vill inte ligga inne hela tiden utan jag vill ut och sola ute i värmen om det nu hade varit någon..
 
 
// lilla L

Powerplay cup och en mysig lördag!

Tjenispenis! Igår var det ju powerplay cup som sagt och alla min homies var ju med! Och dom vann ju hela skiten! igen.. Iaf det var mysigt att träffa lite goa människor och såklart va världens bästa hejaklack! 
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, kom hem runt 2 och somna typ direkt efter. 
 
Lite smått dåliga mobilbilder med ni får leva med det! 

______________________________________________________________________________________________
 
Idag är det lördag och jag har spelat match och jag satte en straff heja mig! sen när jag kom hem somnade jag jag är fotrfarande skit trött och funderar på att sova snart! :c 

Imorgon ska jag träna och gå på bio! awesome! 
aja somna snart sittandes God natt! 

heej bloggen

Heej bloggen! Jag är sjuk... kanske ni redan vet vad vet jag lixom? I alla fall så var det ju power play cup i går ett bra tillfälle att träffa nya människor, men jag är ju såklart sjuk! Jag ligger hemma och drogar halstabbleter och panodiler. LIVET LEKER! Så nu vet ni att jag lever. PS melo ikväll asså ett måste för alla!
 
 
Snyggbrud.se

Så jävla go!

 
 
Hon fattar!
Kunde inte sagt det bättre själv!
 
 

äntligen..

Nu är min efterlängtade fredag här! snart ska jag träna lite fotbooll! 
Senare i kväll ska jag ju till powerplay cup med Bella och frida så det ska bli asbra! kommer även träffa massa goa människor där! 
Vi höres inatt eller imorgon! 
Puss