Again



Var på fotboll idag igen! Haha! Dock förlorade dom.


Det var träning igår delvis därför jag inte bloggade! Det har varit väldigt mycket fotboll det senaste! Inget negativt med det!
 
 


Fotboll igen!

Har vart mycket fotboll nu det senaste, inget jag klagar över! I lördags var det ju min bror som spela med a-laget och dom vann! Igår var det b-laget, dock förlorade dom. Sen idag var det p16 och dom vann! Vänta det var ju CL i lördags också! Bayern vann ju för fan! Så det har typ bara vart fotboll för mig det senaste!
 
 




,

Fotboll!

Har inte bloggat på ett tag I know.. Jag vill mer orkar typ inte! Skitsamma jag boggar ju nu!
 
Mycket har hänt, orkar inte säga allt! Men idag var jag på match, mitt underbara lag Bua spela idag och självklart vinner dom ^^ Och lille Joel kommer in i matchen och gör mål, så jävla ballt! Dom vann med 2-1 och det var ett rätt bra lag så det ska dom va stolta över!
 
 
Haha är så kul att ta kort på fotboll det blir så fula bilder!

top

Va inne i stan igår för min mammi fyllde år! Så vi skulle ändå köpa en högtryckstvätt till henne vilket var vad hon önskade sig! Så jag stack snabbt in till gina tricot och köpte mig en top! Jag visste vad jag ville ha så det gick på två minuter!
 
Jag hade varit jätteglad om någ snäll liten person kommenterade lite grejer jag kan skriva eller videoblogga om för jag har ingenting att blogga om!
 
Ska bara säga att sverige vann vm guld! Så nu var jag säkert den femtioelfte som sa det till er!
 
 
 
 

Longboard

Å herre min gud! Vädret! Love it!
 
Det är en väldigt bra dag! Min mammi fyller jäkla i mig år! Det blir fest! Nej. Det bli lugn hemma kväll med eurovisonsongcontest. Det suger get.. Och han där Robin kommer fan inte göra saken bättre! Han bara skriker, tinnitus. Nej nu ska jag inte klaga mer!
 
Tog fram min älskade longboard idag! Fy fan vilken go känsla det är!
 

JB

Det är väldigt många som har vart på Justin Biebers konserter här i Sverige. Själv har jag inte vart på någon av hans konserter. Men jag fick faktisk chansen att få träffa han och jag blev så jäkla glad när jag fick reda på det jag bara dog!
Hallå Justin!
 
 
Hahah så ful!
 
 
 

Glasses

Mina glasögon kom igår! Jag kanske inte har berätta det men jag har fått glasögon nu som jag ska alltid! Men som tur är ska jag få linser om en månad, tycker själv att jag inte passar så där jätte bra med glasögon!

Vi hade orgentering idag i skolan och det va kaos alla och vilse över allt utom jag och några fler! Så våran lärare gick och leta efter dom. Så kommer dom som hade gått vilse tillbaka men inte våran lärare så ja det va kaos!


Great

Hejsan bloggen!
 

Det är mycket som hänt nu det senaste! Vi börjar med i lördags var ju jag och lisa i stan och hade det azum! JAg köpte lite grejer som ni kan se på bilden här nedanför! Jag måste bara säga att jag hatar fiskmåsar! Så nu är det sagt. Vi traffade lite skönt folk också bland annat Wilma.
 
Sedan nu igår så hade vi match! Och vi vann äntligen ! 3-0 blev det allt och jag var målgörare till det första! #böndernalevererar! Norvalla damlag jao! Det är dm match i morgon också och då ska det krossas!
 
Dagens:
köpte halsbandet och tjocktröjan!

Bild från gamla kameran i fall ni ville veta!

Mobboffer

Har varit i staden idag med mitt mobboffer! Haha

Det börja med att vi hängde med mon far in till stan. I stan gick vi lite i affärer och tog det allmänt lugnt! När vi gott lite i affärer så gick vi ner till ett glass ställe och tog årets första glass! Det va någon jävla fiskmås som tog min glass så det va inte så länge jag fick hålla i den

Jag köpte faktiskt några små saker som jag kanske visar sen!


Åhh löööve!

 Jag har verkligen svårt för att hitta favorit låtar! Jag kan lixom inte stanna vid en låt! Men nu har jag verkligen fastnat vid fyra underbara låtar! Åh ren kärlek!
 
1.
 
   Macklemore & Ryan lewis - Can't Hold Us Ft Ray Dalton
 
 
2.
 
   OneRepublic - If I Lose Myself


 
3.
 
James Arthur - Impossible
 
 
 
4.
 
Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för mig
 
 
 
 

red wings

 
Halloj bloggen!
 

Asså jag är ledsen men jag kan inte sluta älska min brors detroit keps! åhh its true lööve!
 
Kom precis på att vi har gjort klart alla nationella prov! Själv tycker jag att det gick bra! Totaly nöjd!
 
Sitter just nu i solen och göttar mig! Det är fan sjukt att det är så här vart nu i Maj! Nu får vi bara hoppas på att det håller i sig så det inte blir som förra året när det var varmt i ungefär 15 dagar i maj och sen när det blev juni så blev det kallt igen!
 

Ey bror det varmt!

Ey broschooor det är fan varmt ute nu!

Åh känslan av att få ligga i solen och steka är enormt gött! Det är as varmt i solen! Hoppas brännan blir på topp till att man åker till Spanien!

Det är fan pinsamt har ni tänkt på det? När man åker på varm utlands semester att man är så grymt vit! Tex förra året när vi åkte så var det folk som tittade på oss så här lite fult precis som att dom trodde att vi hade legat i ide hela vintern och våren! Så nu satsar jag på bränna!


Valborg!

I går va det Valborg!

Det börja med att jag och Lisa gick och åt middag hos några familjekompisar! Efter det gick vi som vanligt till brasan och träffade lite gött folk! Sedan hängande vi med snälla Louise och Sofie till fyren för att kolla vilket folk som var där! Vi stanna inte länge där utan vi gick tillbaka till familjekompisarna och kollade på film där!

Vi vaknade sedan och luncha på marinabaren! Great!