nitar

Heeej! Ja jag vet det var ett väligt tag sen.. Det ska ju komma en överaskning som jag har tjatat om, men vi har lixom sagt ett datum men så är det så att någon av oss inte kan! Så är det ibland. Men iallafall den kommer komma!
 
Det har faktiskt inte hänt så där jättemycket, jag har blivit kapten i damlaget det får man skryta lite om! Jag har shoppat en del, både skor och kläder, haft mycket i skolan osv osv..
 
 
 

Wut?

 
 
Har ni sett mig i tidningen? Blev lite förvånad själv faktiskt! Jag tror inte jag har sagt nått om det men den 6 augusti åkte jag på en "photoshoot" för kungsmässan magasinet fy jag va så nervös jag ingen aning om vad jag skulle göra. Men efter en timmes biltur i och letande hittade jag och min mamma dit! Det var verkligen inte så farligt som jag trodde, det va faktisk väldigt väldigt roligt! 
 
Jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag och en annan håller på att fixpåsen överraskning så håll ut för framtiden ser ljus ut! 
 
 
 
 

Mumma

Smoothie everyday. Åh me love smoothie, me love me love.
 
Åh jag har just nu bara lust att åka utomlands! Austrailien, Usa, Thailand me like that to! Tänk bara att ligga i solen och sola istället för att ta på sig höst jackan och vinterskorna. Mjaow
 
Något jag verkligen har svårt för är frukost! Jag kan bara inte äta en torr macka med smör och ost och en glas mjölk på mornarna, jag klarar det bara inte! Därför dricker jag min nyttiga smoothie till frukost.
 
Recept:
En burk lätt kvarg.
Ett packet jordgubbar (250 grams).
Circka 3 dl soja mjölk.
Något sötnigsmedel t.ex. honung.
 
 
 
 
 

todays

 
 
 
 
 

my wishes

 
Birthday wishes

summer 2013♡

 

gun's n roses♡

It's friday friday! FREEEDAG veckans höjdpunkt! Jobbar hela helgen själv dock eftersom victor fick ta förra helgen själv för jag var på domarkurs. Har jag berättat det? Att jag är offeciellt en domare nu.
 
dagens
 
 
 
 

redlips♡

Kör på lite röda läppar idag!
 
 
 

mys

Shalom you guys! Nej men vad händer idag? Själv ska jag på bio ikväll! Irma fick det av mig i födelsedagspresent så jag får la bjuda henne på det. Och nu sitter jag bara och pluggar en massa skit och dricker såklart favorit drickan: TE!
 
Jag har blivit beroende av youtube! NEEEJ det va det jag inte skulle bli! Jag har haft ett sån tricks i mig att jag inte ska kolla på vidoes på youtube eller sånna här "sminkvideos" osv för det är så fult. Men nu gör jag det hela tiden, det är sickt!
 
 
 

dagens♡

 
 
Nya skorna på plats
 

check

Har allt fått köpt lite grejer från min önskelista jag gjorde i Juli. Får ta och göra en ny önskelista nu inför min födelsedag och allt.