hehe

Can someone please take my money? Åh herregud jag skäms lite. Jag shoppar väldigt mycket just nu! Men det är bara så, varje gång jag åker till stan så tar jag med mig pengar och om jag hittar nåt jag gillar så ser du mig med en påse!
 
Imorgon och på söndag blir det dommarkurs i 7 h.. Lite sådär. Men bara jag får det gjort så börjar det roliga sen!
 
Skor dinsko 99:-
 
 
 
Kofta H&M 199:-
 
 
 

Vs igen

Waaadup ma friendos? Fått ännu en victoria's secret body mist. Denna gången fick jag en endless love i tidig födelsedag av min storebrors flickvän Matilda! Fick både en body mist och en body lotion. 
 
Sen idag så hade min mamma shopping mode på idag så hon köpte lite grejer, och ni ska veta att hon är verkligen inte en person som shoppar mycket men idag fick hon la för sig att hon ville ändra på det! Iallafall så köpte jag bara lite grejer till telefonen vilket jag tror ni inte tycker är så kul så jag visar inte det!
 
 

Bekräftelse

Är det bara jag som har tänkt på varför vi tjejer lägger ut bilder på sig själv i bikini? Jo för att den dära killen som man har en liten crush i ska gilla bilden!

Tänk er själv när man lägger ut den där as fina bilden med putande läppar, rumpa, hår och va nu fan går att puta med! Och likesen bara strömmar in. Men den ända man vill ska gilla den är killen man har en crush i! Om killen gillar den så är det ända man tänker på: åååhhhh bekräftelse! Jag beskrev just nu en vardag i Linn Gemrud's liv. Nej men det är typ så det går till när man lägger ut en bild på instagram/Facebook !

Åh beställde hem dessa skönheterna igår! Mjaow


VS

I lördags kom mina bröder hem efter att dom hade varit turkiet! Åh va jag hade velat va med! Men eftersom att dom åkte flyget från landvetter så bad jag dom att köpa victoria's secret till mig. Och dom gjorde det! Jag är lite förvåndad själv faktiskt! Men iallafall så är jag nu en i mängden med att ha victroia's secret love spell. Känner mig verkligen lite girligirl.
 
 

grandma's

Åh jag hittade mormors gamla bröllpsklänning och jag va bara tvungen! Så vacker!
 
 
 
 
 

new in

Va i stan idag med Lisa! För jag skulle klippa mig, vilket jag tyckte verkligen behövdes! Men innan det gick vi lite på stan och jag hitta två saker, en skjorta och ett par byxkor. Båda från hm.
 
Jag måste bara säga att mamma kom precis in i mitt rum och hängde en as ful sjal där jag hänger mina kläder. Samtidigt som hon gör det så flyttar alla kläder jag hängt upp så det ser ut som kaos å jag måsta bara tillägga att jag precis hade städat och gjort fint där! Så jag blir ju så klart lite förbannad på henne och skriker mammmmmmaaaa, hon bara vänder sig om och dansar samtidigt som hon pekar fuck you till mig! HAHAHAHHHAHAHAH jag orkar inte, men hon är allt min mamma! ❤
 
 Skjortan och byxorna jag köpte
 

nyttiga amerikanska pannkakor

Tänkte tipsa om en nyttig frukost! För om du är som jag och har svårt för att äta frukost så är det här grymt gott att äta!
 
Alla recept och bilder är tagna från foodporn.devote.se
 

Ingredienser

4 tjocka pannkakor

• 0,5dl rågmjöl
• 1 msk havregryn
• 3 msk mjölk
• 1 ägg
• 0,5dl vaniljyoghurt

Om man vill
Kakao
Vaniljpulver
bakpulver

1. Blanda alla ingredienser
2. Stek i en stekpanna med lite smör eller olja, ungefär 0,5dl smet per pannkaka.
3. Servera med det du känner för!

 

 

Ingredienser

• 2 ägg
• 2 dl keso
• 3 msk valfritt mjöl
• 1 krm salt
• 1 krm bakpulver
• 1-2 msk kakao
• ½-1 msk sötning (honung, agave, socker, stevia…)

Valfritt: ½ mosad banan, kokosflingor, jordnötssmör.

1. Blanda samman alla ingredienser i en mixer till en slät smet.
2. Stek antingen i en plättlagg eller i stekpanna på låg värme så att de blir genomgräddade. Det kan ta lite längre tid, men stek inte på för hög värme då bränns de. Receptet ger 12st plättar eller 4-6 stora pannkakor.
3. Servera med valfria tillbehör!

 

 

Ingredienser

• 1 ägg
• ½ rivet äpple
• 1 dl havregrynsmjöl (havregryn mixat till mjöl)
• 2 msk kanel
• 1 msk sötning
• 3 msk mjölk
• 1 msk kvarg (detta gör pannkakorna lite ”degigare”, kan uteslutas/bytas ut mot mjölk om man vill ha lite tunnare smet och pannkakor)

Tips på topping: ½ äpple stekt i kanel, vaniljyogurt och jordnötssmör.

Blanda samman alla ingredienser till en jämn smet. Stek till lite mindre pannkakor i stekpannan på låg/medelhög värme. När pannkakorna är klara kan du passa på att steka resterande hälften av äpplet i kanel och servera med pannkakorna tillsammans med vaniljyogurt och jordnötssmör!

 

 

Kokospannkakor

• ½ dl kokosflingor
• ½ dl havregryn
• 1 ägg
• ½-1 dl kokosmjölk

Antingen blandar du alla ingredienser eller så mixar du först kokosflingorna till ett mjöl(men det behövs inte.) Sen stek pannkakorna på låg värme, och toppa sedan med mer kokosflingor, banan, hallon sirap etc.


åhh

Också har vi det här med bröder. Min bror andre gick in till mig igår och sa att klockan va halv tolv och att jag va tvungen att gå upp. Dock va ju inte klockan halv tolv utan 10 så jag gick in och somnade om igen! Men precis när jag somnat kommer han in igen fast denna gången tar han min kamera och börjar ta kort på mig, han hade blixten på också. Samtidigt som han tog bort på mig sa han "akta jag är en paparazzi" Jag fick nog och kasta en kudde på han men han kastade tillbaka den och gick sedan in till sitt rum och hämtade nyckeln till våra dörran och låste in mig i mitt eget rum! Jag säger bara om jag hade gjort detta så hade jag fått stryck!
 

 

götet

Va på liseberg för andra gången denna sommaren. Fast med lisa denna gången och inte min familj. Hahah ni skulle hört hur många gånder jag sa att jag hatade dom! Jag sa det för att dom drog med mig i verkligen allt! Atmos fear, höjdskräcken och uppswinget! Dock va inte uppswinget lika läskigt som jag trodde! Men dom andra två fyfan. Hahah men jag gjorde det! Och familjen linder jag hatar inte er jag älskar er tack för att ni drog med mig!
 
 

experimenterat

Har experimenterat lite i mitt rum. Har bland annat satt upp bilder på det i ram och utan. Fyfan va snyggt det blev! 
 
 
 
 
 

18 år

Igår va det 18 års kalas på schemat. Rebecka fyllde arton och vi åkte dit för att fira henne.
 
Tänk arton! Frihet i stortsätt! Hon kan ta körkort, hon kan köpa cigg och snus osv i affären, hon kan gå på krogen! Jag säger bara Rebecka lev livet som aron nu!
 
 
 
 

pisst

Åh jag skulle ladda upp en sån här "vardags smink" video på videofyme som jag använder men det gick då inte!
ÅHHHHH så jag fick la gå och göra en "youtube kanal" haha så fult men a nu har jag iallafall en sån så prenumenera heter linn gemrud! Nej förresten gör inte det fast jo. Aja gör som du vill men här kommer iallafall den fina videon, skratta inte.

*stolt*

Det spelades en riktigt häftig match här i bua idag! Tv-laget mot buas a-lag. Tv-laget är då några gamla känndisar jag kändes faktiskt igen de flesta av dem. Dock förlorade ju bua med 3-1, aja efter matchen så blev det autografer och bilder!
 
Abgar Barsom är en svensk fotbollsspelare.
Leif Eddy Bengtsson är en svensk före detta brottare och MMA-fighter.
Claes Andersson svensk ishockey kommentator.
Patrick Ekwall svensk sportjournalist.
Loran Özz Ceko Nûjen är svensk-kurdisk ståuppkomiker.
Thomas Ravelli är en svensk fotbollsmålvakt.
Per "Texas" Johansson är en svensk fotbollsspelare.
Sheku Kamara fotbollsspelare, har även vart med i proffsdrömmen.
Soran Ismail är en svensk-kurdisk ståppkomiker. 
 
 Abgar Barsom
 
Leif Eddy Bengtsson
 
 Claes Andersson
 
 Patrick Ekwall
 
 Loran Özz Ceko Nûjen
 
 
Thomas Ravelli
 
 Per "Texas" Johansson

 Sheku Kamara
 
Soran Ismail

Tv-laget

Haha tv-laget va här i Bua. Lite häftigt va det ändå! Dock förlorade dom men ändå!
 
Kommer ett till inlägg med lite bilder med spelarna osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Nytt

Här kommer lite gejer jag haar köpt dom senaste dagarna, dock as tråkigt!
 
 
Va inne på gina och köpte en foundation, concealer och en kabuki borste.
 
 
Sen blev det lite från elf:
 
 
Ett blush
 
 
En concealer
 
 
Och två borstar!
 
Köpte även fyra ringar från hm
 
 

Ojoj oj

Nu va det ett tag sen sist men så kan det bli ibland!
 
Lisa har iallafall kommit hem från grekland äntligen! Så idag tror jag att vi ska kolla på matchen här i bua. Det är bua if mot tv-laget! Dom i tv-laget är såhär lite små kända! Det är typ sånna som Patrik Sjöberg osv.
 
Iallafall så kommer det nu mer bilder på den fina dagen som ni fick se i det senaste inlägget!
 
 
 

Damn

Vilken dag det va här om dan! Vi åkte ut och skulle fiska för vattnet var helt spegelblankt! Dock fiska vi ba 10 min