Så grymt!

Heej bloggisen! Det var som sagt final i warbergspelen idag och det var vi mot westerviken. Matchen började väl helt okej men vi var slöa och dom andra hade övertagetdom första 5 minuterna iallafall. Men det blev bättre med tiden! Men i slutet av sista perioden så gjorde dom andra mål. 0-1 blev det i matchen men vi var glada ändå!
 
Andra plats är inte så dåligt! Jag som tyckte att vi kunde kämpa på mer blev matchens krigare, haha. Jag fick grejer från försvarsmakten. Hedrad!



 
 

Kamp

Hallööj! Fult ord.. Skitsamma som ni kanske vet så har det varit warbergsspelen hela helgen eller nu i början av helgen och fortsätter till slutspelet på söndag om vi kommer dit! För oss har det gått hyfsat. Kan bättre!
 
Men iallafall så va första matchen i går då och den spelade vi lika mot warberg, 2-2. Gjorde båda! ^^
Sen så spelade vi två idag. Första mot något finnskt lag, fråga mig inte. Men vi vann iallafall 3-1 och lisa duktig tjej gjorde hattrick!
Sedan spelad vi mot ett lag från jönköping, westvik tror jag dom hette! Dom vann vi också mot! 2-1 Och lisa gjorde båda!
 
Så jag har helt enkelt en innebandy helg!
 

Göttans

Tänkte dra in med ett znabbt inlägg så ni vet att jag lever! Har precis varit i stan efter att jag hjälpt mamma med att påskhandla. Skulle egentligen varit på träning men hals ont sitter i och jag vill inte ha det kvar i morgon! Det är ju stor cup i morgon! Snälla halsont hitta någon annan att plåga! Iallafall så har jag haft en ikke prov vecka så tummen upp till det!


Åhhh vi ska äta sallad a la campino! Great!


R.I.P

Hallå bloggen! Har en hemsk nyhet som jag tror nästan alla vet men för ni som inte vet det så ska swedish house mafia lägga av.. Var kommer vi få alla bra låtar ifrån nu? Vad ska jag nu lyssna på när jag sitter på bussen när det är helt dött och parta med? Ja jag får väl lyssna på dansbandet Rolandz! Har hört att dom har lite hipp musik!

Nej men det är väldigt tråkigt tycker jag personligen! Det har gjort fantastiska låtar men vem vet dom kanske slås ihop igen!


Fuck..


Nej jag vill intee! Jag känner att förkyldningen kommer smygandes! och jag gör allt för att den inte får komma! Bara jag klarar denna veckan så kan jag vara lugn, har inte lust att missa mer skola, prov, läxor ovs.
 
Skulle ju äta kinamat med Lisa idag men jag känner att jag inte mår riktigt bra så jag vill hellre vila och vara frisk hela veckan.
 
Igår var det ju spadag med lisa och hennes familia! MYS!
Bilder från igår:

The walking dead

 
HALLLLÖÖÖÖJ! Dagen började med en hederlig gt runda. Sedan ska vi avsluta dagen med en spakväll med lisas pappai and his girrlfriend. Vi kommer ha klet i fejjan ja! Brunt klet också! HA bajs i fejjan. Nej det va inte kul. Men iallafall så gick jag och lisa på en "sunset walking!" 
 

 

Ta mig tillbaka!

Åh kan inte vänta 76 dagar tills vi åker till spanien! Jag vet jag har precis varit på semester men man kan ju allt drömma sig bort och det är precis vad jag gör! Jag drömmer mig bort till härliga spanien med 30 grader väder varje dag! Inte till kalla Sverige med -7 på månarna! Ja jag får väl nöja mig med att kolla på bilder från Spanien förra året!
 

Hockey

Sitter här med min Pappi och kollar på hockey Frölunda-Luleå 1-0 till Luleå fuck.. Men men en och en halv period kvar så vi hoppas på det bästa! Go Frölunda!


Grattis!

Idag är ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag hurra hurra hurra! Lisa har blivit en vuxen kvinna :') jag kan inte förstå hur snabbt tiden går! Det var ju inte längesen hon fyllde 12! Älsakar dig min fine vän!
Tänkte gå på innebandy ikväll, eller ja tror det ialla fall får se sen. Gjorde prov idag igen.. Börjar bli en vana nu känner jag. Jaja detta tror jag gick hyfsat bra! Ni får ha det så kanske vi hörs lite senare!
 

Dagens val + detaljer!

Haft två prov idag och har själv ingen aning om hur det gick! Men man får väl hoppas på det bästa. Ikväll blir det träning ofc! Fotboll står det på listan. Grymt!


Skjorta: Gina
Linne: JC
Tights: Mammi
Klocka: Pappi
Shorts: Hemma gjorda

Kärlek

Ger kärlek till både mina rayban solglasögon och min röda keps! kommer användas till mycket nu i sommar!
Åh hade nationellt i matte idag igen.. Gick typ samma idag! Tycker de sista talen är dom som förstör sin dag! Men men man kan ha det värre! Har nationellt i morgon också fast muntligt :o Och vanlig NO prov på söndag! Great! Ah yolo lixom!
 
 

Last at instagram

Följaa tyckeer jah! @linngemrud
 

Kvällens detalj

Kvällen tillbringas på konst gräs planen! Skit kallt och blåsig = mycket kläder på sig! Kommer frysa häcken av mig! Skitsamma det är fotboll vi snakar om och inget är roligare än fotboll! Så är det bara. Kvällens detaljer blir mina underbara fotbollsskor!
 
 
 

Drar igång!

Nu så är jag hemma! Bloggandet kommer bara stiga nu! Sen idag fick jag reda på att en tjej i min ålder och i mitt namn har tagit livet av sig för att hon har blivit trakasserad på nätet! Jag har hört/sett att många pratat om det å så men jag visste inte riktigt vad det var men nu vet jag och min första reakton var va i HELVETE? Jag fattar inte hur man kan trakassera någon så mycket att man tar sitt liv! Det måste ju varit helt sjukt. Jag såg också precis hennes video.. Jag vill bara säga att dom som gjorde så här mot henne skulle fan bli trakasserade själva och få känna hur det känns! Vila i frid Linn!
 
Idag fick jag reda på morgonen att vi skulle göra första delen på matte nationella, fuck.. Det gick sådär och själv tyckte jag att det var rätt svårt! Men men man kan inte göra mer än sitt bästa! Sen så i morse gick jag in i mammas garderob och grävde lite! Det är en guld gruva! Hittade denna fina koftan.
 
 

 

Paus

Känner att jag inte bloggat så mycket det senaste.. Men det har varit mycket just mars och februari! Och jag känner att jag inte riktigt vill blogga på semester heller! Men jag kunde bloggat lite mer om kg hade haft kamera batteriet med mig men som en blondin som jag är så glömmer jag det -.-" åh jag blir så arg! Så ni får nöja er med telefon inlägg den här veckan! Sen när jag kommer hem på lördag/söndag så kommer bloggandet förbättras!


Hola

Heej bloggisen! Dagen har varit bra! Vädret var lite sämre idag än vad det var igår. Det var molnigare och så snöade det! Men det var jätte kul ändå! Vi hittade flera olika backar! Bäst är crossbacken!


En hälsning från stugan!

Nu har vi äntligen kommit tillbaka till stugan! Efter all åkning så är bena helt slut! Vi skulle hem till stugan och skulle ta sitt liften för att sedan gena till stugan! Men nej då det trodde ju jag va jätte lätt! Haha vi stötte på en vägg! Haha jag fick åka på rumpa hela vägen ner! Jaja nu är vi ju hemma igen så det är ju lugnt!


Just chilling in tha car!

Nu har vi åkt bil i ungefär 9 timmar, och det är 1 kvar kanske! Haha vi började åka klockan fem i morse. Och jag gick och la mig kanske vid halv elva! Göttans! Men nu är det inte långt kvar så man kan bara chilla!


Woop woop

Tidigt i morgon sticker vi! 10 timmar i bil är inget i mot vad vi kommer göra i fjällen! Sen om 90 dagar, en vecka innan skolavslutningen sticker jag och familjen till Spanien för att pressa i solen! Livet äger just nu!


Fortsätter

4. En bild på någon du beundrar.
Beundrar både min Mammi och min Pappi!


Träning..

Träningen idag sög rätt ut sagt! Det var inget tempo utan man stod helt stilla. Men efter träningen tog jag några var runt planen för jag kände att jag behövde röra på mig för träningen hade jag ju inte rört mig ett skit! Jag fick också en för frågan att vara med herr laget att träna men det hade nog varit lite att ta i! Väntar nog lite med att spela med dom!


Vän

3. En bild på din bästa vän.
Har inte en bästa vän utan många väldigt bra! Irma Victor Lisa!


Just me myself and I

Fortsätter med 22 bilder!
2. En bild på dig hemma.


Mycket

Mycket har hänt den senaste veckan så jag har knappt hunnit med att blogga! Jag har vaknat, gått till skolan, kommit hem, pluggat, tränat, ätit och sen gått och lagt mig! Så jag har haft fullt upp! Det kanske fortsätter hela veckan, men på lördag så åker vi till fjällen och så kommer bloggandet att bli bättre igen! Just doing my best pose at the pic!


22 bilder.

Hahah gick ju ganska dåligt med det där med 30 bilder 30 dagar så jag gör en ny! Men denna gången bara 22 bilder, kanske klarar det då!
 
 

1. En bild på dig som du själv tycker om. 

2. En bild på dig hemma.

3. En bild på din bästa vän.

4. En bild på någon du beundrar.

5. En bild på dig som togs i somras.

6. En bild på någon du älskar.

7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.

9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.

10. En bild på ditt favoritdjur.

11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.

12. En bild på någon som du saknar.

13. En bild på någon av dina favoritsaker.

14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.

15. En bild på ett utav dina favoritcitat.

16. En bild på dig som barn.

17. En bild på dig som tonåring.

18. En bild på din familj.

19. En bild på dig från idag.

20. En bild på dig när du är ledsen.

21. En bild på dig när du är glad.

22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.

2. En bild på dig hemma.

3. En bild på din bästa vän.

4. En bild på någon du beundrar.

5. En bild på dig som togs i somras.

6. En bild på någon du älskar.

7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.

9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.

10. En bild på ditt favoritdjur.

11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.

12. En bild på någon som du saknar.

13. En bild på någon av dina favoritsaker.

14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.

15. En bild på ett utav dina favoritcitat.

16. En bild på dig som barn.

17. En bild på dig som tonåring.

18. En bild på din familj.

19. En bild på dig från idag.

20. En bild på dig när du är ledsen.

21. En bild på dig när du är glad.

22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.


Packar

Vet det är fem dagar kvar. Och varför packar jag nu? Jo jag packar för jag tycker det är kul att packa! Hahah jag är störd! Har vart hos Irma i dag och hon har också packat! Hahah. Denna veckan kommer vara läx fylld hade både spanska matte och engelska till i mrgon och i morgon blir det vi mer! Men det gör inget för att vi får ju en vecka ledigt!
 
 
Ny tagen bild på mig och Irma:
 
 
 

Lördagens:

Kom just på att jag bara köpt plånboken i denna outfiten! BilligT!
 
 

Kvalité

Kvalitets tid med Vickan! Jag och Victoria gick till chans restaurangen och käkade innan! Efter det gick vi hem och kolla skräck!


Nytt:

Heej bloggissen! Va i stan för några minuter sen för jag och mamma skulle handla skal till mobilen. Mamma ville ju ha sånna man kan ha på skärmen också, ihop fällbara. Men vi hittade inte sånna för än vi kom till macen och då hade vi redan köpt fyra fina skal men vi köpte dem på macen ändå! Två blondiner på stan. Hahah. Jag köpte också nya fotbolls skor på rea eftersom mina andra har blivit för små!

 
 

1 vecka

Woop woop en vecka kvar till fjällen! Åh längtar, mamma bokade också en resa till Spanien!


Veckans låt!

 
gammal men bra!

Dålig mobiluppdatering!




Jag är jätte ledsen att jag uppdaterat så dåligt nu i veckan! Ska bättra mig lovar! Men jag har verkligen inte haft tid. Jag har alltid någon träning eller något som hindrar mig från att blogga! Men nu går vi över till det roliga! I tisdags var det träning som vanligt.. Det var sämst inget tempo och tjejerna var inte alls intresserade på att träna. I onsdags så var det fotbollsträning och det var mycket roligare, bra tempo och roligt folk. När jag kom hem så hade mobilerna äntligen kommit så nu har jag ny mobil! Dagen efter i går alltså så tappade både Irma och Lisa sina mobiler så att skärmen sprack.. Lider med er! Killarna i lin klass har hittat ett spel som dom sitter och spelar hela tiden, det var bara Wille som ville vara med på bild! Och idag ska jag till optikern för att kolla mina ögon :)


https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c6ddf2b366987d27b4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c6ddf2b366987d27b4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c6ddf2b366987d27b4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c6ddf2b366987d27b4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c6ddf2b366987d27b4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c6ddf2b366987d27b4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c6ddf2b366987d27b4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c6ddf2b366987d27b4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c89606ee32f07fb1c7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c89606ee32f07fb1c7.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c89606ee32f07fb1c7.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c89606ee32f07fb1c7.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c89606ee32f07fb1c7.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c89606ee32f07fb1c7.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c89606ee32f07fb1c7.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5c89606ee32f07fb1c7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5cd9606ee334bf45375.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5cd9606ee334bf45375.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5cd9606ee334bf45375.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5cd9606ee334bf45375.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5cd9606ee334bf45375.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5cd9606ee334bf45375.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5cd9606ee334bf45375.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5cd9606ee334bf45375.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5d8ddf2b3666fee197b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5d8ddf2b3666fee197b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5d8ddf2b3666fee197b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5d8ddf2b3666fee197b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5d8ddf2b3666fee197b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5d8ddf2b3666fee197b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5d8ddf2b3666fee197b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b5d8ddf2b3666fee197b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6269606ee32f84b13b3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6269606ee32f84b13b3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6269606ee32f84b13b3.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6269606ee32f84b13b3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6269606ee32f84b13b3.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6269606ee32f84b13b3.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6269606ee32f84b13b3.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6269606ee32f84b13b3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6359606ee334a22ea81.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6359606ee334a22ea81.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6359606ee334a22ea81.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6359606ee334a22ea81.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b638e087c36d253d5b65.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b638e087c36d253d5b65.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b638e087c36d253d5b65.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b638e087c36d253d5b65.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b65addf2b3669084ce3d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b65addf2b3669084ce3d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b65addf2b3669084ce3d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b65addf2b3669084ce3d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b664ddf2b3665262aa9a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b664ddf2b3665262aa9a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b664ddf2b3665262aa9a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b664ddf2b3665262aa9a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6a2ddf2b366a5ea6565.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6a2ddf2b366a5ea6565.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6a2ddf2b366a5ea6565.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b6a2ddf2b366a5ea6565.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b9059606ee32df40002d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b9059606ee32df40002d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b90de087c36d7e99593e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b90de087c36d7e99593e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b90fe087c36d2137cc95.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b90fe087c36d2137cc95.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b913ddf2b366bf2ccc6b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b913ddf2b366bf2ccc6b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b9b4e087c36d1e2d8238.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3875692/6-3/pic_5130b9bae087c36d32ee78a4.jpg" class="image">