fall clothes

Heeej bloggen! Nu va det ett bra tag sen igen! Men det har hänt.. nej jag kan inte säga att det har hänt mycket för det har det verkligen inte gjort. Jo förresten jag har vart på möhippa! Kan lägga ut mer bilder sen på den. 
 
Åh nu börjar man verkligen känna att det är höst. Nätterna är kalla och man måste ha vinter jacka på sig! Men ingen eller inget kan stoppa mig från att ha kjol. 
 
 
 

blue red

Och så har vi det här med höst! Jag hatar höst. Visst det är väl lite mysigt att sitta inne och dricka te medans det regnar ute och visst man får en bra anldening till att just sitta inne. Men jag verkligen hatar när det regnar och när färgen i gräset blir allt gulare och gulare. Ibland önskar jag att man bara kunde skippa från sommar till vinter och inte ha med hösten eller sommaren.
- Men linn hösten är ju så mysig det är ju så trevligt att sätta på sig stora mysiga tröjor och bara mysa, mysa, mysa.
Nej nej och nej. Jag vill kunna gå i shorts eller bikini året om. Inget skit regn!
 
 
 
 

birthday gifts

Åh så härligt att fylla år, man får så fina grejer av släkt och vänner! Igår var det 35 års kalas, jag, kevin och eliah blev tillsammans 35.
 
Kommer kanske göra en video på allt jag fått om you guys want me to. Men vill i varje fall tacka alla för dom underbara presenterna!
 
 

Svar på kommentar



Bilden gjorde jag på picmonkey! En bra och lätt redigeringssida. 

En underbar dag

Åh har haft en riktigt bra dag! Massa presenter och massa gratulationen. Jag är så glad för idag! 

I morse överaskades jag av att min familj kom med presenter och ljus, i skolan sjöng dom för mig och jag fick en present av bästa Irma! Sen efter skolan åkte jag mamma och Lisa in till stan för jag skulle få ännu en present, jag och Lisa fikade efter det och sen åkte vi hem och åt china mat! A great day!  





photoshoot

Här kommer bilderna + en till som var i tidningen! Kungsmässanmagasinet
 
 
 
 

dr martens

Åh kan man gör nått annat än att älska dr martens? Dom funkar till precis allt! Köpte mina förra veckan, på kungsmässan. Ett och fyra kostade dom, men det är det verkligen värt! Kanske inte nu i början för jag kans äga att i början är dom rätt hårda. Men alla som jag känner som har dom säger att det är dom skönaste skorna dom har köpt när man gått in dom.

Tomorrow is ma birthday, go charlie its you birthday.